Yöasujen ja unilelujen keräyskampanja myymälöissä – auta lapsiperheitä Romaniassa ja Moldovassa

Lahjoita käytetyt yöasusi ja unilelut meille – osallistumalla keräykseen autat lapsiperheitä Romaniassa ja Moldovassa

Järjestämme yhdessä Patmos Lähetyssäätiön kanssa yöasujen ja unilelujen keräyskampanjan kaikissa myymälöissämme 7.11-3.12 välisenä aikana. Operaatio Joulun Lapsi –keräyksessä lähetetään joululahjapaketteja Romaniaan ja Moldovaan. Patmos tavoittaa vuodessa tuhansia lapsiperheitä, jotka tarvitsevat vaatteita ja hyödyllisiä arjen tavaroita. Patmos Lähetyssäätiö jatkaa näiden perheiden tukemista joululahjapakettien jälkeenkin. Yhteistyön myötä saadut tuotteet lahjoitetaan apua tarvitseville perheille Patmos Lähetyssäätiön kohteisiin, kuten Romaniaan ja Moldovaan. Tuotteet lähetetään vuoden 2017 alussa omassa humanitäärisen avun kuormassa, muiden Patmos Lähetyssäätiön saamien lahjoitusten kanssa.

Osallistu mukaan yöasujen ja unilelujen keräykseen ja tuo iloa lapsiperheiden arkeen! Tuo puhtaita, hyväkuntoisia ja siistejä lasten, naisten ja miesten yöasuja ja pyjamoita sekä unileluja  lähimpään Patrician myymälään, saat lahjoituksesta 15 % arvoisen etusetelin, joka on voimassa 30.1.17 asti (etu koskee normaalihintaista kertaostosta). Patrician myymälät palvelevat Helsingissä, Espoossa, Tampereella ja Joensuussa.

Patmos Lähetyssäätiö auttaa köyhyysrajan alapuolella eläviä perheitä

Patmos Lähetyssäätiö on vuonna 1971 perustettu täysin suomalaisin yksityisin lahjoitusvaroin toimiva lähetys- ja avustusjärjestö, joka tavoittaa apua tarvitsevia perheitä 24 eri maassa.

Patmos Lähetyssäätiön missiona on lähettää humanitääristä apua Euroopan tukikohteisiinsa, joissa eletään ääripäiden välistä elämää. Erityisesti Romaniassa ja Moldovassa suurissa kaupungeissa näkee hienoja autoja ja suuria palatseja, mutta heti, kun poistutaan kaupunkialueelta, huomataan menneisyyden jättämät taloudelliset vaikeudet. Patmos Lähetyssäätiö lähettää näihin kyliin ruokaa, vaatetta ja muita hyödyllisiä tarvikkeita.

patmos

Kuvat: Patmos Lähetyssäätiö / Operaatio Joulun lapsi

Liivien keräyskampanja yhdessä SPR:n kanssa ylitti odotuksemme!

Keväällä toteutettu rintaliivien keräyskampanja yhdessä Suomen Punaisen Ristin kanssa sai paljon kiitosta asiakkailtamme ja lahjotusten määrä yllätti meidät, siitä innostuneena toteutamme nyt joulun alla uuden keräyksen. Keväällä saimme kuukauden aikana myymälöihimme lähes 500 liiviä, jotka toimitettiin eteenpäin SPR:lle. Kiitos kaikille osallistumisesta! Lue lisää toteutetusta kampanjasta täältä:

www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/361203-nyt-riisutaan-rintaliivit-siistit-ja-puhtaat-kelpaavat-hyvantekevaisyyteen

www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/371565-keraykseen-tuli-satoja-rintaliiveja

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna