Patrician joulu

Jouluinen tervehdys Patrician myymälöistä!

Tänä vuonna vietämme joulua kestävän kehityksen merkeissä. Teema näkyy jouluikkunoissamme viime vuoden joulukoristeiden uusiokäyttönä sekä luonnonmateriaalien hyödyntämisenä. Myymälöidemme jouluikkunoita koristavat myös liitutauluille kirjoitetut aiheeseen liittyvät aforismit. Niistä suosikkimme ovat:

”Luonto ei tee mitään turhaa.” -Aristoteles

”Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys”. -Albert Einstein

Tiesitkö, että me Patricialla olemme jo pitkään harjoittaneet kiertotaloutta tuotteidemme materiaalien valinnassa ja suunnittelutyössä? Mallistot suunnitellaan niin, että hukkamateriaalia ei synny, vaan hankitut materiaalit – niin pitsit, kuminauhat, satiinit ja muut kankaat kuin kaikki pikkuosat ja yksityiskohtien koristeetkin – käytetään aina loppuun saakka. Sarjat siis kulkevat materiaalien myötä käsi kädessä ja seuraavat toisiaan niin, että esimerkiksi ylä- ja alaosia voi yhdistellä keskenään yli sesonkien.

Muovikassit ovat nykyään myymälöissämme maksullisia ja yhä usemman asiakkaan tuotteet pakataankin ekologisemmin silkkipaperiin ja sen jälkeen joko kätevään Patricia-kuitukangaskassiin tai asiakkaan omaan kestokassiin.

Viime vuonna kurkistettiin myymälöihin joulusilmin ja kullanhohtoisten patinoitujen kehysten läpi.

Ja edellisenä nautittiin hyvien yöunien tuomasta lempeästä tunnelmasta toivottaen joulukiireen keskelle: ”Nuku hyvin…”. Tuolloin untuvanpehmeät jouluikkunat toteutettiin yhteistyössä Joutsenen kanssa.

 

Patricia toivottaa rauhallista joulua.

Millaisin mielin ja ajatuksin sinä vietät joulua?