Hemmottelupäivää vietettiin iloisissa merkeissä Patrician myymälöissä!

Järjestimme helmikuussa ystävänpäivän kunniaksi hemmottelupäivän, jossa halusimme nimensä mukaisesti tarjota asiakkaillemme hemmottelua niin alusasujen, kauneuden kuin ruoankin parissa. Kilpailun myötä kuusi voittajaa pääsi nauttimaan hemmottelupäivää Helsingissä, Tampereella ja Joensuussa. Päivää vietettiin iloisissa merkeissä ja saimme voittajilta paljon kiitoksia onnistuneesta päivästä!

Helsingissä päivässä olivat mukana Helena sekä hänen tyttärensä Ines. Voitto oli heille iloinen yllätys ja mikä sen parempaa, kuin äiti-tytär päivä hemmottelujen äärellä! Päivä alkoi Patrician myymälästä yritykseen ja tuotteisiin tutustuen, molempien liivikoot tarkistettiin, jotta päästiin sovittamaan tuotteita. ”Tunsimme itsemme todella tervetulleiksi ja vaikutuimme tuotteistanne – mielettömiä värejä, upeita kuoseja ja ennenkaikkea mikä palvelu!”, kommentoi Helena. Alusasujen jälkeen Helena ja Ines pääsivät meikattavaksi Guerlainille. ”Olo oli kuin filmitähdellä!”, kommentoi Helena. Päivän kruunasi The Cock ravintola, jossa Helena ja Ines saivat nauttia herkullisen lounaan ja muistella päivän kohokohtia!

Ines meikattavana

Tampereella ystävykset Eva-Maria ja Tia saivat toivottua omaa aikaa hemmottelupäivän merkeissä. Päivä alkoi Patrician myymälästä tuotteiden esittelyllä ja liivikoon mittaamisella. Molemmat ihastuivat Patrician liivimalleihin ja heille löytyi useammat erilaiset liivit päivitystä vaativaan alusvaatekaappiin. Molemmat saivat rentoutua shoppailuhetken jälkeen Beauty Bakeryn Aku Silvennoisen hieronnassa ja herkutella päivän päätteeksi perinteikkään Tampereen vohvelikahvilan suussasulavia vohveleita.

Eva-Maria ja Tia antoivatkin tiuhaan tahtiin palautetta päivän aikana; päivä oli kokonaisuudessaan täydellinen! ”Ihanat liivimallit, ihana palvelu ja kuoharit, ihana hieronta ja miellyttävän rento ja mukavan puhelias hierojakaveri, ihana sää ja se ihana aito ja alkuperäinen vohvelikahvila!”, kommentoivat Eva-Maria ja Tia.

Päivän voittajat: Tia ja Eva-Maria, kuvaaja: Wille Nyyssönen

Joensuun hemmottelupäivän voittivat Kati ja hänen siskonsa Paula. Hemmottelupäivän ajankohta olikin heille mitä parhain, sillä Helsingistä matkustavat siskokset tulivat viettämään viikonloppua Joensuuhun. Päivä alkoi Oriflamen meikkiopastuksella ja päivämeikillä, jonka jälkeen siirryttiin Patrician myymälään. Uudet alusasut löytyivät molemmille ja shoppailun ohella ehdittiin ottaa kuvia muistoksi päivästä. Kati ja Paula saivat lisäksi kosmetiikkalahjapakkauksen kauneushoitola Pisara Kauneudelta sekä erilaisia hiustenhoitotuotteita kampaamo Voxy Hairilta. Päivän lopuksi he pääsivät herkuttelemaan Sulon brunssin äärellä.

Paula ja Kati

Suuri kiitos kaikille hemmottelupäivän voittajille sekä yhteistyökumppaneille päivästä!

 

Patricia on kotimainen alusasu brändi, joka on kulkenut suomalaisten naisten rinnalla jo yli 100 vuoden ajan. Yrityksen alkuajoista lähtien tavoitteena on ollut tarjota korkealaatuisia, kauniita ja hyvin istuvia naisten alusasuja, jotka vielä tänäkin päivänä lunastavat lupauksensa.

Patrician missiona on edistää naisten rintojen terveyttä ja hyvinvointia opastamalla käyttämään oikeanlaisia ja oikeankokoisia liivejä. Patricia brändin korkea laatu ja luotettavuus on siirtynyt sukupolvelta toisille ja nykypäivänäkin suomalainen suunnittelu, laadukkaat materiaalit ja trendit luovat yhdessä ainutlaatuisen Patrician tyylin. Patricialla on kolme myymälää Suomessa, joista lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingin keskustassa. Patrician tuotteita jälleenmyydään myös Euroopassa ja kansainvälinen verkkokauppa palvelee Patricia faneja ympäri maailmaa.

www.patricia.fi