Vaatteiden keräyskampanja Patrician myymälöissä – tue turvakotien toimintaa!

Osallistu mukaan keräykseen myymälöissämme ja tuet turvakotien toimintaa!

Järjestämme yhdessä Vantaan, Tampereen ja Joensuun turvakotien kanssa keräyskampanjan myymälöissämme  30.10.-25.11. välisenä aikana. Keräyksen myötä tuemme turvakotien toimintaa lahjoittamalla heille tarvittavia vaatteita. Lahjoituksellasi on suuri merkitys turvakodin asiakkaille.

Turvakodille lähtöpäätös on usein kuin askel tyhjyyteen. Joskus turvakotiin joutuu lähtemään niin yllättäen, ettei etukäteen valmistautuminen ole mahdollista. Näitä tilanteita varten turvakotiin lähteneet tarvitsevat erilaisia vaatteita ja tavaroita. Annamme lahjoitetut tuotteet turvakodeille joulukuun alussa.

Näin osallistut mukaan keräykseen

Otamme vastaan vain puhtaita, hyväkuntoisia ja lähes uusia/uusia tuotteita:

  • naisten ja lasten yö- ja oloasuja sekä pyjamia (pusero+housut)
  • aikuisten villasukkia sekä käyttämättömiä sukkia
  • liivejä

Lisäksi Tampereen turvakoti tarvitsee lasten vaatteita ja erilaisia lautapelejä.

Tuo vaatteet lähimpään *Patrician myymälään, saat lahjoituksesta 15 % arvoisen etusetelin, joka on voimassa 30.1.18 asti (etu koskee normaalihintaista kertaostosta). *Keräys ei ole käynnissä Espoon Ison Omenan myymälässä

Turvakodit lähisuhdeväkivaltaa kohdanneiden apuna ja turvana

Turvakoti tarjoaa turvaa ja ammatillista apua lähisuhdeväkivaltaa kohdanneille tai sen uhan alla eläville. Turvakotiin voi hakeutua yksin tai perheen kanssa ikään ja sukupuoleen katsomatta. Turvakodilla saa apua väkivallan loppumiseksi ja turvallisemman elämän rakentamiseksi. Turvakoti on asiakkaalle maksuton palvelu, joka on auki vuoden jokaisena päivänä ympärivuorokautisesti.

Väkivallan kohteeksi joutuminen ja sen todistaminen on usein traumatisoivaa aikuisille ja lapsille. Turvakodit tarjoavat mahdollisuuden purkaa kokemuksia ja tunteita turvallisessa ympäristössä joko oman työntekijän kanssa kahdenkeskisesti tai ryhmässä. Turvakodissa kiinnitetään erityistä huomiota myös lapsen tilanteeseen ja tulevaisuuteen. Turvakodin tavoitteena on yhdessä asiakkaan ja hänen verkoston kanssa luoda turvallista tulevaisuutta.

Lisätietoa keräyksestä:

Patricia, Markkinointikoordinaattori Heini Rosvall 0400 413020 / heini.rosvall@patricia.fi

Turvakodit Vantaalla, Tampereella ja Joensuussa

Vantaan turvakotiyhdistys on vuonna 1978 perustettu kansalaisjärjestö, joka tekee työtä väkivallan ehkäisemiseksi, lähisuhdeväkivallan eri osapuolien auttamiseksi ja yleiseen väkivaltatietoisuuteen vaikuttamiseksi.

Yhteyshenkilö: Toiminnanjohtaja Kristiina Väänänen 040 542 6938 / kristiina.vaananen@vantaanturvakoti.fi

Tampereen turvakoti on toiminut yli kolmekymmentä vuotta Petsamon puutaloalueen keskellä. Vuosikymmenten myötä Tampereen ensi- ja turvakoti ry:n ensikotityönä alkanut toiminta on laajentunut kattamaan erilaisia lasten, perheiden ja ikäihmisten palveluita sekä kansalaistoimintaa.

Yhteyshenkilö: Ensi- ja turvakodin johtaja Jenni Karsio 050 555 0203 / jenni.karsio@tetuko.fi

Joensuun turvakoti on ainoa Pohjois-Karjalassa sijaitseva turvakoti, johon voi tulla suojaan perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa.

Yhteyshenkilö: Palveluesimies Tiina Nevalainen 013 330 6002/ tiina.h.nevalainen@siunsote.fi

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Lue myös aiemmin toteutetuista hyväntekeväisyyskeräyksistä:

Autoimme lapsiperheitä Romaniassa ja Moldovassa

Olemme keränneet SPR:lle useita satoja liivejä

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna