Tyylikäs Adelia on yksi Patrician juhlamallistoista

Tyylikäs Adelia-mallisto hurmaa fuksian sävyllä

Patrician syksy/talvi -malliston juhlakauden tuote on tyylikäs Adelia-mallisto, jonka inspiraationa on ollut juhlallinen ja ylellinen fuksian sävy. Adelian joustavan brodyyrin myötä tuotteet mukautuvat päälle ja koristeelliset yksityiskohdat luovat mallistolle tyylikkyyttä, lisäksi malliston brodyyri sopii erilaisten asukokonaisuuksien alle.

Adelia-mallistoon kuuluvat t-paita- ja push-up liivi  sekä hipsterit ja midit, joiden saumaton reuna tekee mideistä huomaamattoman mekkojen ja hameiden alle. Mallisto on yksi Patrician juhlamallistoista, jonka takia liivien olkaimet ovat astetta kapeammat, mutta liivit sopivat juhlien lisäksi myös arjen piristykseksi.

Tervetuloa tutustumaan Adelia-mallistoon!

adeliafuchsiaa3trend_muokattu

Adelia-malliston inspiraatiota ja valmis mallisto

Falke-tuotteet saatavilla Patrician myymälöistä

Muista myös sukkahousut! Juhlakauden täydentää uusien alusasujen lisäksi laadukkaat Falke juhlasukkahousut, jotka ovat saatavilla kaikista myymälöistämme!

Falke-päivä Helsingin myymälässä

Tervetuloa Falken esittelypäivään Helsingin myymäläämme to 17.11. klo 11-17. Päivän aikana kaikki Falken tuotteet -10%, paikalla myös Falken edustaja.

 

falke

Patricia on kotimainen alusasu brändi, joka on kulkenut suomalaisten naisten rinnalla jo yli 100 vuoden ajan. Yrityksen alkuajoista lähtien tavoitteena on ollut tarjota korkealaatuisia, kauniita ja hyvin istuvia naisten alusasuja, jotka vielä tänäkin päivänä lunastavat lupauksensa.

Patrician missiona on edistää naisten rintojen terveyttä ja hyvinvointia opastamalla oikeanlaisten liivien käytöstä. Patricia brändin korkea laatu ja luotettavuus on siirtynyt sukupolvelta toisille ja nykypäivänäkin suomalainen suunnittelu, laadukkaat materiaalit ja trendit luovat yhdessä ainutlaatuisen Patrician tyylin. Patricialla on neljä myymälää Suomessa, joista lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingin keskustassa. Patrician tuotteita jälleenmyydään myös Euroopassa ja kansainvälinen verkkokauppa palvelee Patricia faneja ympäri maailmaa.

www.patricia.fi

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna