Tyylikkäänä juhliin

Juhlapukeutumisen salaisuutena ovat mahdollisimman huomaamattomat alusasut, joiden pinta on tasainen ilman pitsiä tai brodeerauksia. Hyvä nyrkkisääntö on, että arkikäyttöön sopivat pitsit ja koristeet, juhlaa varten pukeudutaan pelkistetymmin. Paras vaihtoehto onkin yksiväriset ja muokattavissa olevat mallit, jotka käyvät monipuolisesti erilaisten juhlavaatteiden kanssa.

Muotoilevat tuotteet tukevat, silottavat ja tasoittavat, antaen vartalolle luonnollisen kurvin. Lisäksi ne auttavat juhlavaatteen materiaalia laskeutumaan kauniisti, jolloin itse asu pääsee parhaiten esiin. Muotoilevia tuotteita voidaan käyttää ympäri vuoden, mutta suurin kysyntä tuotteille on juhlien aikana.

Tyylikkäästi muotoileva Elastic-mallisto

Keväällä Patrician myymälöihin saapunut kultainen Elastic-mallisto on täydentynyt tulevaa juhlakautta varten tyylikkäällä mustan sävyllä. Elastic-malliston monipuolinen tuotevalikoima sopii käytettäväksi niin arjessa kuin juhlassakin. Pehmeä ja tyylikäs jacquard materiaali tuntuu miellyttävältä iholta antaen samalla luonnollisen tuen vartalolle. Mallistoon kuuluu kolme erilaista liiviä; olkaimettomat liivi sekä muotoon prässätty ja pehmeäkuppinen t-paitaliivi, jotka sopivat esimerkiksi avoimien ja läpikuultavien yläosien alle. Lisäksi mallistoon kuuluu mekko, jossa on irrotettavat olkaimet ja jonka alle voi yhdistää mieluisensa liivit, lisäksi valikoimassa on Elastic body, toppi ja housut.

blogi

Muotoilevat tuotteet sopivat käytettäväksi myös arjessa, sillä ne antavat mukavaa tukea vartalolle. Korkeavyötäröiset housut eli housuliivit ovat mitä parhain vaihtoehto työpäiviin, kun toiveena on tasoittaa vatsan ja selän aluetta. Patricialta löydät Elastic-malliston lisäksi myös muita muotoilevia housuja, bodeja, mekkoja ja korsetteja.

Lue lisää muotoilevista tuotteista ja juhlapukeutumisesta: Mistä sinun juhlapukeutuminen alkaa?

Pikkujoulut Patrician myymälässä

Järjestämme myymälöissä pikkujouluja erilaisille ryhmille, kuten ystävä- ja työporukoille. Kukin iltaan osallistuva saa norm.hintaisista tuotteita 15 % alennusta, tarjolla on kuohuvaa ja herkullista purtavaa, sekä pientä ohjelmaa ja yllätyksiä. Tervetuloa viettämään mukava ilta lumoavien alusasujen parissa! Illan kesto on n.1,5-2 tuntia. Lisätietoa ja varaukset: patricia@patricia.fi

 

Patricia on kotimainen alusasu brändi, joka on kulkenut suomalaisten naisten rinnalla jo yli 100 vuoden ajan. Yrityksen alkuajoista lähtien tavoitteena on ollut tarjota korkealaatuisia, kauniita ja hyvin istuvia naisten alusasuja, jotka vielä tänäkin päivänä lunastavat lupauksensa.

Patrician missiona on edistää naisten rintojen terveyttä ja hyvinvointia opastamalla oikeanlaisten liivien käytöstä. Patricia brändin korkea laatu ja luotettavuus on siirtynyt sukupolvelta toisille ja nykypäivänäkin suomalainen suunnittelu, laadukkaat materiaalit ja trendit luovat yhdessä ainutlaatuisen Patrician tyylin. Patricialla on neljä myymälää Suomessa, joista lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingin keskustassa. Patrician tuotteita jälleenmyydään myös Euroopassa ja kansainvälinen verkkokauppa palvelee Patricia faneja ympäri maailmaa.

www.patricia.fi

cropped-cropped-golden-logo.jpg