Tue Suomen Punaisen Ristin toimintaa – liivien keräyskampanja Patrician myymälöissä!

Liivien keräyskampanja yhdessä SPR:n kanssa ylitti odotuksemme!

Vuosi sitten keväällä toteutettu rintaliivien keräyskampanja yhdessä Suomen Punaisen Ristin kanssa sai paljon kiitosta asiakkailtamme ja lahjotusten määrä yllätti meidät, siitä innostuneena toteutamme uuden liivien keräyskampanjan myymälöissämme. Viime keräyksessä saimme kuukauden aikana myymälöihimme lähes 500 liiviä, jotka toimitettiin eteenpäin SPR:lle. Tänä vuonna tavoitteenamme on kerätä liivejä vieläkin enemmän!

Näin voit auttaa SPR:n toimintaa

Liivien keräyskampanja on voimassa kaikissa myymälöissämme (Helsinki, Espoo, Tampere, Joensuu) 1-28.2.17 välisenä aikana. Tuo puhtaat, ehjät ja siistit liivisi lähimpään Patrician myymälään, lahjoitusta vastaan annamme sinulle 15 % etusetelin myymälöihimme.

Etuseteli on voimassa 31.3.17 asti ja koskee normaalihintaista kertaostosta.

SPR:n Kontin tuotoilla tuetaan avustuskohteita

Kontti on kierrätystavaratalo, jonka tulos käytetään Punaisen Ristin avustuskohteisiin. Kontti-ketjun tuotot ohjautuvat kotimaan toimintaan sekä katastrofirahaston kautta ulkomaanapuun. Aina, kun ostat Kontista tai lahjoitat Kontille tavaraa, tuet Punaisen Ristin toimintaa Suomessa ja maailman kriisikohteissa.

Kontti.punainenristi.fi

kontti

Lisätietoa keräyksestä:

Patricia, Markkinointikoordinaattori Heini Rosvall 0400 413020 / heini.rosvall@patricia.fi

Suomen Punainen Risti, Eeva Arrajoki 040 181 3920 / eeva.arrajoki@redcross.fi

 

Lue lisää kevään 2016 kampanjasta täältä:

www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/361203-nyt-riisutaan-rintaliivit-siistit-ja-puhtaat-kelpaavat-hyvantekevaisyyteen

www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/371565-keraykseen-tuli-satoja-rintaliiveja

Järjestimme joulukuussa 2016 keräyksen myös Patmos Lähetyssäätiön kanssa

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

gold logo pieniPatricia on kotimainen alusasu brändi, joka on kulkenut suomalaisten naisten rinnalla jo yli 100 vuoden ajan. Yrityksen alkuajoista lähtien tavoitteena on ollut tarjota korkealaatuisia, kauniita ja hyvin istuvia naisten alusasuja, jotka vielä tänäkin päivänä lunastavat lupauksensa.

Patrician missiona on edistää naisten rintojen terveyttä ja hyvinvointia opastamalla oikeanlaisten liivien käytöstä. Patricia brändin korkea laatu ja luotettavuus on siirtynyt sukupolvelta toisille ja nykypäivänäkin suomalainen suunnittelu, laadukkaat materiaalit ja trendit luovat yhdessä ainutlaatuisen Patrician tyylin. Patricialla on neljä myymälää Suomessa, joista lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingin keskustassa. Patrician tuotteita jälleenmyydään myös Euroopassa ja kansainvälinen verkkokauppa palvelee Patricia faneja ympäri maailmaa.

http://www.patricia.fi

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna