Tue turvakotien toimintaa!

Osallistu keräykseen myymälöissämme ja tue turvakotien toimintaa!

Järjestimme viime syksynä myymälöissämme keräyksen, jolla tuimme turvakotien toimintaa. Kampanja oli hyvin suosittu – liikkeidemme kautta turvakoteihin toimitettiin paljon tarpeellisia vaatteita ja asusteita.

Tänä vuonna järjestämme vastaavan kampanjan yhdessä Helsingin, Tampereen ja Joensuun turvakotien kanssa. Keräysaika on 1. – 30.11.

Turvakotiin lähtevälle lähtöpäätös on usein kuin askel tyhjyyteen. Joskus se tapahtuu niin yllättäen, ettei etukäteen valmistautuminen ole mahdollista. Näitä tilanteita varten turvakodeissa tarvitaan erilaisia vaatteita ja tavaroita. Toimitamme lahjoitetut tuotteet perille joulukuun alussa.

Näin osallistut keräykseen

Otamme vastaan vain puhtaita, hyväkuntoisia ja lähes uusia/uusia tuotteita:

  • naisten ja lasten yö- ja oloasuja sekä pyjamia (etenkin isoja kokoja L, XL)
  • aikuisten villasukkia sekä käyttämättömiä sukkia
  • virkkuukoukkuja, neulepuikkoja ja neulelankoja

Joensuun turvakodissa kaivataan lisäksi uusia/uudenveroisia liivejä sekä alushousuja.

Tuo lahjoituksesi lähimpään *Patrician myymälään ja saat 15 % arvoisen etusetelin, joka on voimassa 31.1.2019 asti (etu koskee normaalihintaista kertaostosta).

Turvakodit lähisuhdeväkivaltaa kohdanneiden apuna ja turvana

Turvakoti tarjoaa turvaa ja ammatillista apua lähisuhdeväkivaltaa kohdanneille tai sen uhan alla eläville. Sinne voi hakeutua yksin tai perheen kanssa ikään ja sukupuoleen katsomatta ja siellä tarjotaan apua väkivallan loppumiseksi ja turvallisemman elämän rakentamiseksi. Palvelu on asiakkaalle maksuton ja  auki vuoden jokaisena päivänä ympärivuorokautisesti.

Väkivallan kohteeksi joutuminen ja sen todistaminen on usein traumatisoivaa aikuisille ja lapsille. Turvakodit tarjoavat mahdollisuuden purkaa kokemuksia ja tunteita turvallisessa ympäristössä joko oman työntekijän kanssa kahdenkeskisesti tai ryhmässä. Erityistä huomiota kiinnitetään myös lapsen tilanteeseen ja tulevaisuuteen. Turvakodin tavoitteena on yhdessä asiakkaan ja hänen verkostonsa kanssa luoda turvallista tulevaisuutta.

https://ensijaturvakotienliitto.fi/tampereenensijaturvakoti/wp-content/uploads/sites/24/2018/09/girl-996635_1920.jpg

kuva: Pixabay

Lisätietoa keräyksestä:

Patricia, 050 446 6178 / tampere1@patricia.fi

Turvakodit Helsingissä, Tampereella ja Joensuussa

Pääkaupungin turvakoti ry:llä on Helsingissä kaksi turvakotia sekä asumisyksikkö Kilpola, joka auttaa väkivallattoman elämän rakentamisessa ja vakiinnutta­misessa. Yhdistys tekee työtä väkivallan ehkäisemiseksi, lähisuhdeväkivallan eri osapuolien auttamiseksi ja yleiseen väkivaltatietoisuuteen vaikuttamiseksi.

Yhteyshenkilö: Vastaava sosiaalityöntekijä Minna Remes-Sievänen 050 563 6220

Tampereen turvakoti on toiminut yli kolmekymmentä vuotta Petsamon puutaloalueen keskellä. Keväällä 2018 avattiin uusi turvakoti Hämeenkadulle. Vuosikymmenten myötä Tampereen ensi- ja turvakoti ry:n ensikotityönä alkanut toiminta on laajentunut kattamaan erilaisia lasten, perheiden ja ikäihmisten palveluita sekä kansalaistoimintaa.

Yhteyshenkilö: Ensi- ja turvakotipalveluiden johtaja Jenni Karsio 050 555 0203 / jenni.karsio@tetuko.fi

Joensuun turvakoti on ainoa Pohjois-Karjalassa sijaitseva turvakoti, johon voi tulla suojaan perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa.

Yhteyshenkilö: Palveluesimies Tiina Nevalainen 013 330 6002/ tiina.h.nevalainen@siunsote.fi

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Lue myös aiemmin toteutetuista hyväntekeväisyyskeräyksistä:

Autoimme lapsiperheitä Romaniassa ja Moldovassa

Olemme keränneet SPR:lle useita satoja liivejä

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna