Patrician jouluinen ystävämyynti 1.-2.12!

Tervetuloa Patrician jouluiseen ystävämyyntiin pe 1 – la 2.12 Helsingin myymäläämme Unioninkadulle!

Kahden päivän ajan myymälämme täyttyy kahdeksasta eri toimijasta, kun mukana tapahtumassa ovat Patrician lisäksi Langø, Reima, Choice Finland, TakeT, House of Elliott sekä Annan Villiliha . Luvassa on houkuttelevia etuja ja inspiroivia joululahjaideoita sekä arvontaa ja pientä tarjoilua! Mukana myös Tunne Rintasi ry.

Hemmottele itseäsi tai rakkaimpaasi Patrician alusasuilla, House of Elliottin koruilla ja Choice Finlandin luonnonkosmetiikalla, uudista kotisi sisustusta Langøn sisustustekstiileillä, hanki joulun pehmeät paketit Reimalta tai yllätä ystäväsi TakeT:n teevalikoimalla ja Annan Villilihan herkkukoreilla.

Me Patricialla haluamme tarjota sinulle arjen luksusta jokaiseen päivään. Luotamme kotimaiseen suunnitteluun, tuotteiden korkeaan laatuun, kauniisiin malleihin ja hyvään istuvuuteen. Ammattitaitoisen ja henkilökohtaisen palvelun avulla autamme valitsemaan sinulle parhaiten sopivat mallit ja koot, täten edistämme rintojen terveyttä ja hyvinvointia. Ystävämyynnin ajan kaikki Patrician tuotteet -30 % -50%!

LANGØ on pohjoismaisesta saaristosta inspiraationsa saava lifestyle-merkki jonka valikoimiin kuuluu pääasiassa villasta ja pellavasta valmistetut sisustustekstiilit, puuviiluleikkuulaudat ja tarjottimet, sekä joulun aikaan jouluisia herkkuja, kynttilöitä yms. Ystävämyyntien ajan erä vilttejä, pussilakanoita ja tyynynliinoja -40%. Lisäksi valikoima lahjapaketteja, joissa on yhdistetty niin jouluisia herkkuja, kynttilöitä kuin sisustusjuttujakin.

Me Reimalla haluamme, että lapset voivat leikkiä ja liikkua ulkona kaikissa sääolosuhteissa. Tämä on pohjana sille, miten suunnittelemme, kehitämme ja valmistamme tuotteemme sekä tuotamme korkeaa Reima® laatua yli 70 vuoden kokemuksella. Ystävämyyntien ajan laaja valikoima lastenvaatteita edullisilla ystävämyynihinnoilla!

CHOICE Finland ihonhoitosarja on FI-Natura sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, joka suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Ystävämyynneissä laaja valikoima luonnonkosmetiikkaa!

TakeT on moderni teekauppa Kalliossa, jonka valikoimassa on noin 280 erilaista teetä. Ystävämyynnissä on mukana heidän suosituimpia teelaatuja, sekä jouluteet ja TakeT:n ikioma Suomi 100 Vuotta juhlallinen champanja oolong. Ystävämyynnissä on mukana isompia ja pienempiä kasseja ja pusseja täynnä herkullista teetä, sekä myös teekukkia, jotka ovat täydellisiä pikkulahjoja! Kaikki ystävämyyntihinnoin!

House of Elliott – käsintehtyjä, uniikkeja ja korkealaatuisia helmikoruja ja suomalaista designia. Ystävämyynneissä laaja valikoima koruja juuri sinulle!

Annan Villilihan monipuolinen valikoima muodostuu laadukkaista, lähellä tuotetuista lihaherkuista. Annan Villiliha on erikoistunut riistaan ja siipikarjaan, jonka lisäksi valikoimassa on kotimaista nautaa, lammasta, karitsaa, poroa sekä possua. Valikoimaan kuuluu myös pientuottajien kotimainen luomuliha. Ystävämyynnissä on saatavilla monipuolisesti kotimaisia tuotteita ja valmiita lahjapaketteja jouluksi!

Tunne Rintasi ry – yhdistyksen tarkoituksena on perustamisestaan lähtien ollut rintasyövän varhaistoteamisen edistäminen, jossa rintojen omatarkkailulla on tärkeä rooli. Tutkitusti rintasyövän varhainen toteaminen helpottaa rintasyövän hoitoa, alentaa hoitokustannuksia ja pienentää kuolleisuutta. Kannustamme ja opastamme kaikenikäisiä rintojen omatarkkailuun.

Lämpimästi tervetuloa tapahtumaamme, kutsu myös ystäväsi mukaan!

Ystävämyynti pe 1.12 klo 10-18 ja la 2.12 klo 10-16 Patrician myymälässä; Unioninkatu 18, Helsinki

Lue lisää tapahtumasta Facebookista:

Patrician jouluinen ystävämyynti Facebookissa