Haluatko olla päivän Patrician alusasumallina?

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä päiväksi alusasumalliksemme! Toteutamme naistenpäivän kunniaksi to 8.3. kuvauspäivän Helsingissä, johon etsimme nyt malleja! Toivomme hakemuksia mahdollisimman erilaisilta naisilta, joten lähetä hakemuksesi pian!

Toivomme, että viihdyt kameran edessä, olet sinut kehosi kanssa ja pystyt tuomaan parhaat puolesi esiin. Ennen kaikkea toivomme, että nautit päivästä ja pidät kanssamme hauskaa! Tulet esittelemään Patrician tuotteita Hotel Havenin sviittihuoneissa Helsingissä.

Kuvauspäivä järjestetään Helsingissä to 8.3. klo 9-17. Päivään sisältyvät meikkaus, alusasut ja kuvaukset. Ainutlaatuisen kokemuksen lisäksi saat valokuvat itsellesi.

Hae malliksi ma 26.2. mennessä ja liitä hakemukseesi lyhyt esittely itsestäsi, miksi sopisit Patrician malliksi, kasvo- ja kokovartalokuva sekä yhteystiedot. Hakemukset s-postitse osoitteeseen: patricia@patricia.fi

Ikäraja on 18-vuotta. Patricia tulee käyttämään kuvia markkinoinnissaan, joten mallien tulee antaa suostumus kuvien julkaisuun.

Patricia on kotimainen alusasu brändi, joka on kulkenut suomalaisten naisten rinnalla jo yli 100 vuoden ajan. Yrityksen alkuajoista lähtien tavoitteena on ollut tarjota korkealaatuisia, kauniita ja hyvin istuvia naisten alusasuja, jotka vielä tänäkin päivänä lunastavat lupauksensa.

Patrician missiona on edistää naisten rintojen terveyttä ja hyvinvointia opastamalla käyttämään oikeanlaisia ja oikeankokoisia liivejä. Patricia brändin korkea laatu ja luotettavuus on siirtynyt sukupolvelta toisille ja nykypäivänäkin suomalainen suunnittelu, laadukkaat materiaalit ja trendit luovat yhdessä ainutlaatuisen Patrician tyylin. Patricialla on kolme myymälää Suomessa, joista lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingin keskustassa. Patrician tuotteita jälleenmyydään myös Euroopassa ja kansainvälinen verkkokauppa palvelee Patricia faneja ympäri maailmaa.

www.patricia.fi