Tunnelmia Patricia-illasta Tampereen myymälästä!

Tampereen myymälämme täyttyi iloisista ja energisistä naisista, kun saimme Patricia-iltaan Tampereen kaupungin opiskeluterveydenhuollon henkilökuntaa. Illassa oli mukana hoitajia, lääkäreitä ja toimistohenkilökuntaa. Patricia-ilta tarjosi heille monenlaista sovitettavaa ja ilta saikin kiitosta muun muassa siitä, että liiviostosten tekeminen on asiantuntevan henkilökunnan opastuksella nopeaa, helppoa ja mukavaa.

Osalle heistä Patricia-ilta oli ennestään tuttu, sillä ryhmän koollekutsujana toiminut Arja on Patrician pitkäaikainen kanta-asiakas ja nykyään myös hänen tyttärensä suosii aluspukeutumisessaan tuotteitamme. Illan aikana löytyikin tuotteita itselle, mutta myös joululahjaksi tyttärelle. Kiitos mukavasta illasta Tampereen kaupungin opiskeluterveydenhuollon henkilökunta!

Kuvassa Tampereen kaupungin opiskeluterveydenhuollon henkilökuntaa, kuvassa keskellä ryhmän koollekutsuja Arja.

Patricia-ilta on mukava tapa kerätä ystävät tai kollegat yhteen ja shoppailla ilman kiirettä. Patricia-illat sopivat monenlaisille ryhmille, kuten ystävä- ja polttariporukoille, ja ne ovat räätälöitävissä teidän toiveidenne mukaisesti. Patricia-illan voi järjestää osana päivää esimerkiksi syntymäpäiväsankarille tai polttaripäivänä morsiamelle!

Kukin iltaan osallistuva saa norm.hintaisista tuotteita 15 % alennusta, tarjolla on kuohuvaa ja herkullista purtavaa, sekä pientä ohjelmaa ja yllätyksiä. Tervetuloa viettämään mukava ilta lumoavien alusasujen parissa! Illan kesto on n.1,5-2 tuntia.

Kiinnostuitko? Varaa oma Patricia-ilta s-postitse: patricia@patricia.fi

Patricia on kotimainen alusasu brändi, joka on kulkenut suomalaisten naisten rinnalla jo yli 100 vuoden ajan. Yrityksen alkuajoista lähtien tavoitteena on ollut tarjota korkealaatuisia, kauniita ja hyvin istuvia naisten alusasuja, jotka vielä tänäkin päivänä lunastavat lupauksensa.

Patrician missiona on edistää naisten rintojen terveyttä ja hyvinvointia opastamalla käyttämään oikeanlaisia ja oikeankokoisia liivejä. Patricia brändin korkea laatu ja luotettavuus on siirtynyt sukupolvelta toisille ja nykypäivänäkin suomalainen suunnittelu, laadukkaat materiaalit ja trendit luovat yhdessä ainutlaatuisen Patrician tyylin. Patricialla on kolme myymälää Suomessa, joista lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingin keskustassa. Patrician tuotteita jälleenmyydään myös Euroopassa ja kansainvälinen verkkokauppa palvelee Patricia faneja ympäri maailmaa.

www.patricia.fi