Etsimme somistajaa tiimiimme!

Somistaja

Patricia on kotimainen alusasu brändi, joka on kulkenut naisten rinnalla yli 100 vuoden ajan. Nyt etsimme joukkoomme kaupallista ja rohkeaa silmää omaavaa somistajaa, jonka tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa projektiluonteisesti Helsingin myymälän näyteikkunoiden ulkoasut.

Olet etsimänne henkilö, jos

  • Olet luova ja oma-aloitteinen
  • Sinulla on hyvä tyylitaju sekä visuaalinen ja kaupallinen silmä
  • Olet yhteistyökykyinen ja tunnet ketjutoimintamallin
  • Olet kiinnostunut muodista ja aluspukeutumisesta

Projektiluontoinen työ alkaa viikolla 47, palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi alan opiskelijoille.

Lähetä hakemuksesi 24.10.17 mennessä osoitteeseen patricia@patricia.fi.

Patricia on kotimainen alusasu brändi, joka on kulkenut suomalaisten naisten rinnalla jo yli 100 vuoden ajan. Yrityksen alkuajoista lähtien tavoitteena on ollut tarjota korkealaatuisia, kauniita ja hyvin istuvia naisten alusasuja, jotka vielä tänäkin päivänä lunastavat lupauksensa.

Patrician missiona on edistää naisten rintojen terveyttä ja hyvinvointia opastamalla käyttämään oikeanlaisia ja oikeankokoisia liivejä. Patricia brändin korkea laatu ja luotettavuus on siirtynyt sukupolvelta toisille ja nykypäivänäkin suomalainen suunnittelu, laadukkaat materiaalit ja trendit luovat yhdessä ainutlaatuisen Patrician tyylin. Patricialla on neljä myymälää Suomessa, joista lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingin keskustassa. Patrician tuotteita jälleenmyydään myös Euroopassa ja kansainvälinen verkkokauppa palvelee Patricia faneja ympäri maailmaa.

www.patricia.fi

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna