Syksyn odotetut tapahtumat Patricialla!

Olemme innoissamme syksystä ja sen tuomista uusista tuulista, sillä tulossa on monia mielenkiintoisia tapahtumia myymälöissämme! Nyt kannattaakin seurata ahkeraan Facebook-sivujamme ja uutiskirjeitä, voimme taata, että syksy ei käy tylsäksi! Voit lisätä itsesi uutiskirjeen postituslistalle täältä (sivun alalaidasta).

Olemme saaneet nykyisten yhteistyökumppaneiden rinnalle uusia mielenkiintoisia brändejä, joista esittelemme pohjoismaista designia edustavan LANGØn:

LANGØ on pohjoismaisesta saaristosta inspiraationsa saava lifestyle-merkki. Designillaan LANGØ haluaa tuoda esiin vuodenaikojen vaihtelua: syksyn tuulia, talven pakkaspäiviä, sulavan lumen kimmellystä kevään ensimmäisinä aurinkoisina päivinä sekä kesän valoisuutta. Tässä vaativassa, mutta uskomattoman kauniissa ympäristössä tuotteiden täytyy olla kestäviä ja laadukkaita. LANGØn valikoimaan kuuluvat mm. viltit, kodin tekstiilit, asusteet, neuleet ja tarjoiluastiat.

Tulemme järjestämään LANGØn kanssa ystävämyynnit Helsingin ja Ison Omenan myymälöissä syyskuun aikana, lisätietoa saat pian Facebookista ja uutiskirjeestä!

Ohx40:n perustaja Mesimarja Paatero on luova visionääri, joka työskentelee mielellään ihmisten parissa, kuunnellen, auttaen ja ohjaten. Yrityksen Of Happiness X 40:n hän perusti parantaakseen ihmisten ja luonnon hyvinvinvointia.Yrityksen päätoimialaa, 40:ää tapaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin toteutetaan joogan, vaatteiden sekä muotoilupalveluiden kautta.

Patricialla Mesimarja ohjaa muutaman kerran vuodessa suositut joogatunnit, joihin kuka tahansa joogasta kiinnostunut on tervetullut mukaan. Olet myös saattanut bongata Mesimarjan tuotteita ikkunoistamme! Joogan lisäksi syksyn aikana on tulossa Ohx40 joogavaatteiden ystävämyynti Unioninkadun myymälässämme, josta lisätietoa lähempänä tapahtumaa Facebookissa ja uutiskirjeissä.

Kuva: Markus Helander Photography

Järjestimme keväällä ensimmäiset ystävämyynnit yhdessä IvanaHelsingin kanssa ja jatkamme yhteistyötämme myös syksyllä värikkäiden ystävämyyntien merkeissä! Tarkkaa ajankohtaa ystävämyynnille emme voi paljastaa, mutta sen voimme taata, että luvassa on upeita tuotteita ja houkuttelevia hintoja!

Ivana Helsinki on suomalainen, itsenäinen vaate-, taide- ja filmibrändi, joka yhdistää skandinaavista tunnelmaa ja slaavilaista raakaa melankoliaa herkällä otteella. Paola ja Pirjo Suhonen perustivat Ivana Helsinki brändin vuonna 1998. Paola Suhosen upeat printit yhdistettyinä nostalgisiin muotoihin luovat Ivana Helsingille ominaisen uniikin ilmeen.

Yhteiset Poistomyynnit Finlaysonin kanssa ovat tulleet perinteeksi Tampereella ja voimme luvata, että syksyllä kyseinen perinne saa jatkoa. Tulemme olemaan mukana entistä laajemmalla tuotevalikoimalla ja houkuttelevimmilla eduilla. Lisätietoa luvassa mistäpä muualta kuin Facebook-sivuiltamme!

Joko olet käynyt Lumenen tehtaanmyymälän alennusmyynneissä? Alennusmyyntien tarkka ajankohta selviää myöhemmin, mutta suosittelemme matkustamaan kaukaakin Espoon Kauklahteen, sillä luvassa on viikonlopun ajan kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita hyvin edulliseen hintaan!

Edellämainittujen tapahtumien lisäksi myymälöissämme on luvassa muitakin tapahtumia! Seuraa meitä Instagramissa, mainostamme tapahtumia myös siellä!

Lämpimästi tervetuloa viettämään syksyä kanssamme!

 

Lue myös: Patricia-illat ystävien kesken, varaa myymälä vain teidän käyttöönne!

Patrician missiona on edistää naisten rintojen terveyttä ja hyvinvointia opastamalla oikeanlaisten liivien käytöstä. Patricia brändin korkea laatu ja luotettavuus on siirtynyt sukupolvelta toisille ja nykypäivänäkin suomalainen suunnittelu, laadukkaat materiaalit ja trendit luovat yhdessä ainutlaatuisen Patrician tyylin. Patricialla on neljä myymälää Suomessa, joista lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingin keskustassa. Patrician tuotteita jälleenmyydään myös Euroopassa ja kansainvälinen verkkokauppa palvelee Patricia faneja ympäri maailmaa.

Patricia Group Oy, Unioninkatu 18, 00130 Helsinki

www.patricia.fi

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna