Patrician 105-vuotissyntymäpäivä sekä kilpailu!

Syntymäpäiviään viettävä Patricia on kulkenut suomalaisten naisten rinnalla jo 105 vuoden ajan. Alkujaan Helsingin Eirassa toiminut yhden naisen yritys on vuosien aikana kasvanut tunnetuksi alusasuyritykseksi niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tiesitkö, että jopa Englannin kuninkaalliset pukeutuivat Patrician alusasuihin!

Vielä 1800-luvun lopulla naiset käyttivät itsetehtyjä puuvillaisia paitoja ja housuja. Muutos aluspukeutumiseen tapahtui 1900-luvun alussa, kun alusasut otettiin osaksi pukeutumista. Niiden haluttiin olevan käytännöllisiä, kauniita ja kevyitä. Tällöin syntyi myös Patricia yritys.

Patrician perustaja Julia Albertina Sjöblom halusi tarjota kotona työskenteleville naisille liivejä ja perusti ompelimon vuonna 1912 Helsingin Eiraan. Hän valmisti ensin korsetteja, jonka jälkeen hän inspiroitui liiveistä. Perustamisesta lähtien Patrician suosio vain kasvoi, sillä kunkin aikakauden uudet ilmiöt ja trendit vaikuttivat myös alusasupukeutumiseen. Alusasuihin satsattiin aiempaa enemmän ja niistä oltiin myös valmiita maksamaan.

Vasemmalla ensimmäiset Patricialla valmistetut liivit vuonna 1917

Vuosien aikana Patrician korkea laatu ja luotettavuus on siirtynyt sukupolvelta toisille ja nykypäivänäkin suomalainen suunnittelu, laadukkaat materiaalit ja trendit luovat yhdessä ainutlaatuisen Patrician tyylin.

Patricia on tunnettu ammattitaitoisesta ja henkilökohtaisesta palvelusta, jonka lähtökohtana on tyytyväinen asiakas. Työmme kautta haluamme edistää naisten rintojen terveyttä ja hyvinvointia muistuttamalla rintojen omatarkkailusta sekä säännöllisestä kokopäivityksestä. Oikeanlaisilla ja oikeankokoisilla liiveillä on suuri merkitys rintojen ja koko kehon hyvinvointiin!

Osallistu kilpailuun, arvomme Patrician 40 euron arvoisen lahjakortin! Näin olet mukana arvonnassa: tägää julkaisun alle blogissa tai Facebookissa ystäväsi nimen, jonka kanssa haluaisit shoppailemaan myymäläämme! Hemmottelemme molempia kauneuspalkinnoilla! Kilpailuaika ma 4.9. asti.

Lisäksi myymälöissä arvontaa ja tarjoilua ja koko viikon ajan ilmainen toimitus verkkokaupan tilauksiin!

Tervetuloa juhlistamaan syntymäpäivää kanssamme!

Patricialla on viisi myymälää Suomessa, joista lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingin keskustassa. Patrician tuotteita jälleenmyydään myös Euroopassa ja kansainvälinen verkkokauppa palvelee Patricia faneja ympäri maailmaa.

www.patricia.fi

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna