Kesäiset terveiset Tampereen myymälästä sekä kilpailu!

Kesäiset terveiset Tampereen myymälän henkilökunnalta Anulta, Annilta ja Miljalta!

Tampereen Kuninkaankadun valoisan ja sievän liikkeemme henkilökunta odottaa jo innolla kesää ja kävelykadun vilinää, mansikka- ja jätskikojuja ja katusoittajien konsertteja. Mitkä valikoiman tuotteista mahtavat olla Tampereen tiimin suosikkeja tulevalle kesäkaudelle? Jokaisella on omat lempituotteensa, mutta yksi vastaus on yhteinen: kesällä ehdoton must-have on hyvä, huomaamaton, jokaisen vaatteen alle sopiva kullanvärinen liivi.


Klassikkoliivi Margareta jatkaa vuodesta toiseen Anun suosikkituotteena. Se on napakka, tukeva ja silti kevyt liivi – siispä mitä parhain myös kesävaatteiden alle! Uimarannalle Anu valitsee City-sarjan uimapuvun, jonka violetti väri on elegantti ja herkullinen. Sarjassa on klassisen kaarituettoman perusmallin lisäksi epäsymmetrinen trendikäs malli ja sen uusiokäytetty Econyl-materiaali on laadukkuudessaan vertaansa vailla.

Annin uusin ihastus on pehmeän tyylikäs jacquard-pintainen Elastic. Sarjasta löytyy kolme erilaista t-paitaliiviä: perusmallinen muotoonprässätty, kaarituellinen toppaamaton ja olkaimeton liivi. Kesäkauden suosikkituote on myös upean Cameleon-uima-asusarjan tankini, jossa on niskan taakse rusetille sidottava halterneck-olkain. Housukoon saa valita erikseen.


Miljan mielestä malleista paras on yksi Patrician bestseller-tuotteista, Susan -t-paitaliivi. Siinä on laaja kokovalikoima (A-F ja 65-90) ja se istuu lähes jokaiselle. Saumaton kuppi ja sileä satiininen pinta tekevät siitä parhaimman kesäliivin. Kesän sesonkimallistosta Milja valitsee tietysti Susanin raikkaan uutuusvärin mintun.

Mikä on sinun suosikkituotteesi kesäksi – osallistu kilpailuun!

Kerro meille artikkelin alla, mikä on sinun suosikkituotteesi ja olet mukana arvonnassa! Arvomme osallistujien kesken neljä kauneuspalkintoa. Kilpailuaika ma 19.6. asti.

Tervetuloa palveltavaksi!

Anu, Anni ja Milja palvelevat sinua arkisin klo 11-18 ja lauantaisin klo 11-16 osoitteessa Kuninkaankatu 19.

Järjestämme liikkeessä lisäksi Patricia-iltoja erilaisille ryhmille! Jos sinäkin olet kiinnostunut yhteisestä ajasta ystävien kanssa, ehdota sinulle sopivaa ajankohtaa sähköpostitse: patricia@patricia.fi.

Tallenna

Tallenna

Tallenna