Patrician kevät/kesä 2017

Lehdistötiedote 4.5.2017

Patricia on kotimainen alusasu brändi, joka on kulkenut suomalaisten naisten rinnalla jo yli 100 vuoden ajan. Yrityksen alkuajoista lähtien tavoitteena on ollut tarjota korkealaatuisia, kauniita ja hyvin istuvia naisten alusasuja, jotka vielä tänäkin päivänä lunastavat lupauksensa.

Patrician kevät/kesä 2017 täyttyy trendikkäistä sävyistä, kuten mintusta, korallista ja luonnonvalkoisesta.

Sorbet koralli

Sorbet-malliston upea ja hehkuva korallin sävy korostaa kauniisti päivettynyttä ihoa ja sopii katseen kääntäjäksi ohuiden ja läpikuultavien vaatteiden alle. Liivejä täydentävät sirot pitsihipserit, joiden kevyt ja pehmeä pitsi tuntuu mukavalta myös lämpiminä kesäpäivinä.

Mallistoon kuuluvat: t-paita- ja push up liivit sekä kaaritueton ja kaarituellinen liivi, hipsterit, stringit, shortsit ja korkeavyötäröiset housut sekä yöpaita. T-paitaliivi 69 €, hipsterit 25,50 €.

Susan minttu

Suosittu Susan on saanut klassikkovärien rinnalle kesäisen mintun sävyn. Pastillimainen minttu sopii täydellisesti kesäpäivien piristykseksi, tuoden heleää lisäväriä asukokonaisuuteen.


Mallistoon kuuluvat: t-paita- ja balconetteliivi, sekä hipsterit, stringit ja midihousut. T-paitaliivin hinta 49 €, midihousut 19 €.

Electra-mallisto

Electra on Patrician uusin mallisto, jonka luonnonvalkoinen väri palvelee niin arkena kuin kesän juhlissakin. T-paitaliivin kuppi on malliltaan syvempi, antaen rinnoille kauniin luonnollisen tuen.

Mallistoon kuuluvat: T-paitaliivi 49 € ja midihousut 19 €.

Lisätiedot:

Markkinointikoordinaattori Heini Rosvall 0400 413020 / heini.rosvall@patricia.fi

Patrician missiona on edistää naisten rintojen terveyttä ja hyvinvointia opastamalla oikeanlaisten liivien käytöstä. Patricia brändin korkea laatu ja luotettavuus on siirtynyt sukupolvelta toisille ja nykypäivänäkin suomalainen suunnittelu, laadukkaat materiaalit ja trendit luovat yhdessä ainutlaatuisen Patrician tyylin. Patricialla on viisi myymälää Suomessa, joista lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingin keskustassa. Patrician tuotteita jälleenmyydään myös Euroopassa ja kansainvälinen verkkokauppa palvelee Patricia faneja ympäri maailmaa.

Patricia Group Oy, Unioninkatu 18, 00130 Helsinki

www.patricia.fi