Ilmainen Premium palvelu hemmottelee kehoa ja mieltä – hyvä lahjaidea myös ystävälle!

Premium palvelu opastaa tuomaan parhaat puolesi esiin

Premium palvelun alusasuneuvonnassa opastamme sinua tuomaan parhaat puolesi esiin ja valitsemme sinun vartalollesi sopivat värit ja mallit. Premium palvelumme sisältää alusasuneuvonnan, alusasukoon mittauspalvelun, tuoteopastuksen ja -sovitukset sekä tuotteiden käyttö- ja hoito-ohjeet. Palvelun asiakkaana saat kaikista Patrician normaalihintaisista tuotteista 10 % alennuksen.

Premium palvelun hyödyt sinulle

Missionamme on edistää naisten rintojen terveyttä ja hyvinvointia opastamalla oikeanlaisten liivien käytöstä, sillä oikean alusasukoon löytäminen on kauneuden lisäksi myös terveyskysymys. Hyvin istuvien alusasujen ostaminen voi tuntua kiireisen arjen keskellä haastavalta tehtävältä, mutta hetki sovittamiseen kyllä palkitaan.  Hyvin istuvat liivit tukevat ja tuntuvat päältä mukavilta, kun taas vääränkokoiset ja huonosti istuvat liivit aiheuttavat ongelmia koko kehoon.

mittanauhaAmmattitaitoisen henkilökunnan avulla teemme ostokokemuksestasi mieluisan ja annamme sinulle vinkkejä liivien sovitusta koskien.

Varaa aika ilmaiseen Premium palveluun sähköpostitse patricia@patricia.fi. Premium palvelu palvelee sinua myös myymälöiden aukioloaikojen ulkopuolella ma-pe klo 9-19 sekä la klo 9-18. Kerrothan varauksen yhteydessä lyhyesti itsestäsi ja kokosi, sekä mahdollisista toiveistasi alusasujen mallin ja värin suhteen. Premium palvelun kesto on noin tunti.

Lue myös:

Milloin olet viimeksi päivittänyt liivikokosi?

Oikean koon ja liivimallin löytäminen

Patricia on kotimainen alusasu brändi, joka on kulkenut suomalaisten naisten rinnalla jo yli 100 vuoden ajan. Yrityksen alkuajoista lähtien tavoitteena on ollut tarjota korkealaatuisia, kauniita ja hyvin istuvia naisten alusasuja, jotka vielä tänäkin päivänä lunastavat lupauksensa.Patrician missiona on edistää naisten rintojen terveyttä ja hyvinvointia opastamalla oikeanlaisten liivien käytöstä. Patricia brändin korkea laatu ja luotettavuus on siirtynyt sukupolvelta toisille ja nykypäivänäkin suomalainen suunnittelu, laadukkaat materiaalit ja trendit luovat yhdessä ainutlaatuisen Patrician tyylin. Patricialla on neljä myymälää Suomessa, joista lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingin keskustassa. Patrician tuotteita jälleenmyydään myös Euroopassa ja kansainvälinen verkkokauppa palvelee Patricia faneja ympäri maailmaa.

http://www.patricia.fi

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna