Kevään uutta myymälöissä ja verkkokaupassa!

Tutut klassikkotuotteet

Patrician myymälöiden valikoimassa on vaihtuvien sesonkituotteiden lisäksi tutut klassikkotuotteet eli niin sanonut kestosuosikit. Sorbetin ja Susanin lisäksi klassikkotuotteisiin kuuluvat Anna, Margareta, Donna-sarjan tuotteet sekä Sport. Klassikkotuotteet on suunniteltu palvelemaan mahdollisimman monipuolisesti arjessa ja juhlassa, ja ne ovatkin lunastaneet paikkansa asiakkaidemme keskuudessa suosituimpina tuotteina. Klassikkotuotteiden perusväreinä ovat tyylikkäät musta, luonnonvalkoinen, puuteri ja valkoinen. Näiden lisäksi klassikkotuotteita valmistetaan myös trendikkäissä sesonkiväreissä.

blogikuvat2

Sorbet t-paitaliivi, Sorbet yöasu, Susan t-paitaliivi

Tutustu tarkemmin klassikkotuotteisiin täällä: http://patricia.fi/public/catalogues/Patricia_Classic_Catalogue_2016.pdf

Sorbetin uusi kevään väri

Sorbet-malliston uusin upea ja hehkuva korallin sävy on saapunut myymälöihin ja verkkokauppaan! Mallistosta löydät t-paita- ja push up liivin sekä kaarituettoman ja kaarituellisen liivin.  Niiden lisäksi mallistosta löytyvät alaosaksi hipsterit, stringit, shortsit ja korkeavyötäröiset housut sekä yöpaita.

coral

Kuvan t-paitaliivi sopii käytettäväksi myös ohuen ja läpikuultavan materiaalin alla. Kupin reunassa olevat pitsiyksityiskohdat myötäilevät rintojen muotoa ja tuovat tyyliin ripauksen ylellisyttä. T-paitaliivi 69 €, materiaali: polyamidi 87%, elastaani 13%.

Kuvan sirot pitsihipserit ovat kevyttä ja pehmeää pitsiä, mikä tekee niistä ihanat arkihousut ja loistavan valinnan myös juhlavaatteiden alle. Hinta 25,50 €, materiaali: polyamidi 73%, elastaani 15%, puuvilla 11%, polyesteri 1%.

sorbetcoral

Tuotteiden oikeanlainen huolto ja säilytys

Tuotteiden oikeanlainen huolto on tärkeää, sillä oikein huolletut tuotteet säilyttävät mallinsa ja värinsä paremmin ja tuote kestää kauemmin.

Liivit tulisi pestä säännöllisesti, sillä hiki, deodorantti ja muut liat kuluttavat materiaalia. 30 asteen lämpötila ja nestemäinen pesuaine hellivät liivejä, huuhteluainetta ei elastaanin takia suositella käyttämään.  Patrician muotoileva pesupussi suojaa  liivejä pesun aikana, jotta kaarituet pysyvät paremmin paikallaan. Tuotteet voi myös pestä käsin haalealla vedellä ja miedolla pesuaineella. Käsin pestessä tulee välttää pitkään liottamista, sillä se saa lian painumaan kudosten sisään. Tuotteiden kuivausta auringossa tai lämpöpatterin päällä tulee välttää.

Valkoiset alusasut saa säilymään valkoisina, kun ne pesee aina erillään värillisistä vaatteista, sillä Lycraa sisältävät alusasut imevät pesuvedestä herkästi väriä, mikä selittää valkoisten tekstiilien muuttumisen harmaiksi. Valkoiseksi värjätyt liivit tulee pestä kirjopesuaineella. Lisäksi tuotteiden oikea säilytys on tärkeää: muotoon prässättyjen liivien tulee levätä hyllyllä ilman taittelua, tällöin kuppi ei rypisty ja materiaali mene pilalle.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Lisätiedot:

Markkinointikoordinaattori Heini Rosvall 0400 413020 / heini.rosvall@patricia.fi

 

gold logo pieniPatricia on kotimainen alusasu brändi, joka on kulkenut suomalaisten naisten rinnalla jo yli 100 vuoden ajan. Yrityksen alkuajoista lähtien tavoitteena on ollut tarjota korkealaatuisia, kauniita ja hyvin istuvia naisten alusasuja, jotka vielä tänäkin päivänä lunastavat lupauksensa.

Patrician missiona on edistää naisten rintojen terveyttä ja hyvinvointia opastamalla oikeanlaisten liivien käytöstä. Patricia brändin korkea laatu ja luotettavuus on siirtynyt sukupolvelta toisille ja nykypäivänäkin suomalainen suunnittelu, laadukkaat materiaalit ja trendit luovat yhdessä ainutlaatuisen Patrician tyylin. Patricialla on neljä myymälää Suomessa, joista lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingin keskustassa. Patrician tuotteita jälleenmyydään myös Euroopassa ja kansainvälinen verkkokauppa palvelee Patricia faneja ympäri maailmaa.

http://www.patricia.fi

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna