Syysterveiset Patrician myymälöistä!

Patricia on kotimainen alusasu brändi, joka on kulkenut suomalaisten naisten rinnalla jo yli 100 vuoden ajan. Yrityksen alkuajoista lähtien tavoitteena on ollut tarjota korkealaatuisia, kauniita ja hyvin istuvia naisten alusasuja, jotka vielä tänäkin päivänä lunastavat lupauksensa. Valikoimasta löytyvät liivit, alushousut, muotoilevat alusasut, uimapuvut, bikinit sekä yö- ja oloasut, lisäksi oheistuotteet kuten pesupussit ja jatkopalat.

Helsingin lippulaivamyymälä:

Patrician historia ulottuu vuoteen 1912, kun Julia Albertina Sjöblom halusi tarjota kotona työskenteliville naisille liivejä ja perusti ompelimon  Helsingin Eiraan. Patrician lippulaivamyymälä sijaitsee vain muutaman korttelin päässä siitä, mistä menestynyt ja laadukas Patricia brändi sai alkunsa.

Vuodesta 2004 lähtien palvellut lippulaivamyymälä sijaitsee kauniin Kaartinkaupungin sydämessä. Tilavan ja avaran, 180 neliön kokoisen myymälän valikoima on houkutteleva ja monipuolinen niin värien, mallien kuin kokojenkin puolesta. Patrician johtaja Julia Sipiläinen kannustaakin uusia asiakkaita, myös miehiä, tulemaan rohkeasti sisälle myymälään.

Liivien ostaminen on ammattitaitoisen henkilökunnan avustuksella nopeaa ja vaivatonta. – Julia Sipiläinen

Monipuolisten tapahtumien, ystävämyyntien, Patricia-iltojen ja mieltä herättäviä ilmaisten jooga-aamujen kautta Patricia tarjoaa elämyksellisiä shoppailuhetkiä. Lisää tapahtumista löytyy Facebookissa ja uutiskirjeessä.

Helsingin myymälä: Unioninkatu 18, 00130 Helsinki (myymälä sijaitsee Pohjoisen Makasiinikadun ja Unioninkadun kulmassa)

Uusi myymälä Espoossa:

Patricia laajensi tuotteiden saatavuutta pääkaupunkiseudulla avaamalla uuden myymälän  uudistuneeseen ja laajennettuun Espoon Isoon Omenaan. Uuden myymälän kauniit näyteikkunat houkuttelevat astumaan sisälle myymälään, jonka rauhallinen ja kodikas tunnelma takaa nautinnollisen ostoshetken. Tulevaa juhlakautta varten kannattaakin poiketa myymälässä, sillä asukokonaisuuden punaisena lankana toimivat oikeanlaiset alusasut, jotka hyväilevät niin käyttäjäänsä kuin päällä olevaa juhlamekkoakin.

Syksyn aikana on tulossa monenlaisia hyviä kampanjoita ja tapahtumia niin Patrician kuin kauppakeskuksenkin puolesta! Unioninkadun ja Ison Omenan henkilökunta Eeva, Irina ja Kaisa toivottavat niin nykyiset kuin uudetkin asiakkaat tervetulleiksi ostoksille!

omena_blogi2

Ison Omenan myymälä: Piispansilta 11, 02230 Espoo (käynti myymälään Piispansillan puolelta, uuden puolen sisäänkäynnin vierestä)

Tampereen myymälän Anni, Anu ja Milja palvelevat Kuninkaankadulla:

Tampereen Kuninkaankadulta löytyy ihanan kodikas Patrician myymälä, jonka ammattitaitoinen tiimi: Anni, Anu ja Milja toivottaa asiakkaat tervetulleiksi ostoksille! Tiimillä on pitkä historia alusvaateliikkeen asiakaspalvelijoina; kokemuksella, ammattitaidolla ja tyylillä kukin asiakas palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Syksyn uutuudet ovat lunastaneet paikkansa tamperelaisten asiakkaiden keskuudessa, joiden lisäksi bestseller-tuotteita ovat klassikkoliivit Anna ja Susan. Hollywood-glamourin sävyttämä Malibu-sarja on ollut kesän hitti, jonka uusin syysmalliston musta-kultasävy on myös herättänyt suurta kiinnostusta asiakkaiden keskuudessa.

Tamperelaiset ovat myös ahkeria uimareita kesät talvet, joten laadukkaille uima-asuillemme on kysyntää läpi vuoden. – Tampereen myymälän Anni

Järjestämme Tampereen myymälässä Patricia-iltoja ja monipuolisia tapahtumia ryhmille sekä tarjoamme henkilökohtaista alusasuneuvontaa yksityishenkilöille. Tervetuloa palveltavaksi, nykyiset ja uudet asiakkaat!

tampere

Tampereen myymälä: Kuninkaankatu 19, 33210 Tampere

Terveiset Joensuun Ison Myyn myymälästä:

Patricia kivijalkamyymälä on ollut ihanien ihmisten kaupungissa, Joensuun Isossa Myyssä jo yhdeksän vuoden ajan. Mitkä ovat Joensuun tiimin suosikkituotteet? Tässä heidän vastaukset!

Myyjänä työskentelevän Tarun lempituote on Sorbet-yömekko. Taru kehuu yöasun hyvää materiaalia ja sen mukautumista vartalolle, mekko ei hiosta eikä kiristä. Tarvittaessa yömekkoa voi käyttää myös alusmekkona ja se löytyy useassa eri värissä. Tarun kollegan Nooran suosikkituote on Sorbet push-up t-paitaliivi, jonka monipuolinen värivalikoima, muotoon prässätty kuppi ja kaunis pitsiyksityiskohta reunassa sopii niin niukkien kuin läpikuultavienkin yläosien alle. Myyjänä työskentelevä Maire nostaa lempituotteeksi Donna-liivin, joka tukee hyvin ja on kaunis. Donna on saatavilla valkoisen lisäksi nyt myös mustana!

Suosikkituotteeni on kaunis kaaritueton rintaliivi paksulla olkaimella. Rintaliivi on tukeva ja rintoja kohottava malli. Liiveistä löytyy kaksi väriä musta ja shampanja. Rintaliiveihin löytyy myös ihana korkeavyötäröinen housu. – Rauni, myymäläpäällikkö

Joensuun myymälässä on järjestetty useita Patricia-iltoja erilaisille ryhmille, kuten ystävä- ja polttariporukoille. Suositut illat ovatkin saaneet paljon kiitosta Joensuun asiakkailta ja iltoja on jo varattu syksylle. Patricia-ilta on kiireisen arjen keskellä ainutlaatuinen mahdollisuus ottaa hetki irti arjesta, shoppailla ilman kiirettä ja viettää laatuaikaa ystävien kesken. Iltaan osallistuvat saavat 15 % alennusta norm.hintaisista tuotteista, tarjolla on kuohuvaa ja purtavaa. Jos sinäkin olet kiinnostunut yhteisestä ajasta ystävien kanssa, ehdota sinulle sopivaa ajankohtaa Patricia-illalle s-postitse: patricia@patricia.fi

Joensuun myymälä: Kauppakeskus Iso Myy, Torikatu 25, 80100 Joensuu

Tilaamalla Patrician uutiskirjeet, saat tietoa kanta-asiakaseduista ja tapahtumista. Tilaa uutiskirje täältä (sivun alaosassa). Tulevat kampanjat, kilpailut ja tapahtumat näet myös Patrician Facebookissa

Lue myös:

Patrician myymälöissä järjestät niin polttarit, synttärit kuin illanvietotkin ystävien kesken.

Milloin olet viimeksi päivittänyt liivikokosi?

www.patricia.fi

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna