Lehdistötiedote: Patrician syksyn alusasujen värimaailma on näyttävä ja naisellinen

LEHDISTÖTIEDOTE 16.8.2016

Patricia on kotimainen alusasu brändi, joka on kulkenut suomalaisten naisten rinnalla jo yli 100 vuoden ajan. Yrityksen alkuajoista lähtien tavoitteena on ollut tarjota korkealaatuisia, kauniita ja hyvin istuvia naisten alusasuja, jotka vielä tänäkin päivänä lunastavat lupauksensa.

Patrician syksy/talvi 2016/17 -mallistojen näyttävät värit: fuksia, lila ja kupari luovat yhdessä tyylikkään ja kauniin naisellisen malliston. Valikoimaan on tullut uusia mallistoja ja samalla suosittuihin klassikkotuotteisiin on lisätty syksyn värejä.

Keväällä myymälöihin saapunut Malibu-sarjan inspiraationa ovat olleet Hollywoodin elokuvatähdet ja Malibun ylelliset hiekkarannat.  Suosittu mallisto on täydentynyt syksyksi juhlavalla kulta-mustalla sävyllä.

Malibu black push up AW 2016 MINI

Malibu

Tulevan juhlakauden varma valinta on kaunis Adelia-mallisto, jonka säväyttävä fuksian sävy sekä elastinen brodyyri sopivat erilaisten asukokonaisuuksien alle.

0088

Adelia

Patricia Elastic sopii pikkumustan alle oivallisesti pikkujoulutunnelmaan. Kuviollinen jacquard materiaali antaa mustalle pinnalle kauniita efektejä.

0022

Elastic

Syksyn ruskan sävyt näkyvät myös tuotteissa, kuten Patrician tutussa klassikkotuotteessa Susanissa. Mallisto täydentyy syksyksi lämpimällä kuparin sävyllä.

Lisätiedot:

Markkinointikoordinaattori Heini Rosvall 0400 413020 / heini.rosvall@patricia.fi

Johtaja Julia Sipiläinen 0400 418831 / julia.sipilainen@patricia.fi

Patrician missiona on edistää naisten rintojen terveyttä ja hyvinvointia opastamalla oikeanlaisten liivien käytöstä. Patricia brändin korkea laatu ja luotettavuus on siirtynyt sukupolvelta toisille ja nykypäivänäkin suomalainen suunnittelu, laadukkaat materiaalit ja trendit luovat yhdessä ainutlaatuisen Patrician tyylin. Patricialla on viisi myymälää Suomessa, joista lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingin keskustassa. Patrician tuotteita jälleenmyydään myös Euroopassa ja kansainvälinen verkkokauppa palvelee Patricia faneja ympäri maailmaa.

Patricia Group Oy, Unioninkatu 18, 00130 Helsinki

www.patricia.fi

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna