Milloin olet viimeksi päivittänyt liivikokosi?

Milloin olet viimeksi päivittänyt liivikokosi? Elämänmuutosten myötä myös rintojen koko vaihtelee koko elämämme ajan. Siksi suosittelemme asiakkaillemme säännöllistä rinnanympäryksen mittaamista kuuden kuukauden välein. Oman alusasukoon päivittäminen on kauneuden lisäksi myös terveyskysymys, sillä huonosti istuvat ja vääränkokoiset liivit aiheuttavat ongelmia koko kehoon.

Mistä liivien ostaminen aloitetaan?

Mittauksesta. Tällöin säästyy aikaa ja rahaa, kun osaava henkilökunta löytää sinulle oikean koon ja sopivat mallit, lisäksi sinulta säästyvät rahat turhista hukkaostoksista. Liivivalikoima kannattaa päivittää kerralla kuntoon, sillä suositeltavaa on omistaa kolmet erilaiset liivit arkeen, sekä erikseen liivit juhlaan ja urheiluun. Lisäksi yhtä liiviä kohden on hyvä olla useampi liiveihin sopivat housut.

Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa ja opastaa

Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa sinua tuomaan parhaat puolesi esiin ja valitsee sinun vartalollesi sopivat värit ja mallit.  Alusasuneuvonnan, mittauspalvelun ja tuoteopastuksen lisäksi ohjeistamme sinua tuotteiden hoidossa.

Tervetuloa päivittämään niin liivikoko kuin alusasuvalikoimakin!

Tarkemmat myymälöiden yhteystiedot löydät täältä: patricia.fi/

WEB

Tallenna