Onko mielessä polttarit, synttärit tai illanvietto ystävien kesken?

Patrician myymälöissä järjestät niin polttarit, synttärit kuin illanvietotkin ystävien kesken. Järjestämme toiveidesi mukaan Patricia-iltoja ja monipuolisia tapahtumia ryhmille sekä tarjoamme henkilökohtaista alusasuneuvontaa yksityishenkilöille.

Patricia-illat rentoon yhdessäoloon

Patricia-ilta on kiireisen arjen keskellä ainutlaatuinen mahdollisuus ottaa hetki irti arjesta, shoppailla ilman kiirettä ja viettää laatuaikaa ystävien kesken. Patricia-illat sopivat monenlaisille ryhmille, kuten ystävä- ja polttariporukoille, ja ne ovat räätälöitävissä teidän toiveidenne mukaisesti. Patricia-ilta onkin mitä parhain ohjelmanumero syntymäpäiväsankarille tai polttaripäivänä morsiamelle!

Kukin iltaan osallistuva saa norm.hintaisista tuotteita 15 % alennusta, tarjolla on kuohuvaa ja herkullista purtavaa, sekä pientä ohjelmaa ja yllätyksiä. Tervetuloa viettämään mukava ilta lumoavien alusasujen parissa! Illan kesto on n.1,5-2 tuntia.

cupcakes-690040_960_720

Premium palvelu opastaa tuomaan parhaat puolesi esiin

Tarvitsetko apua alusasuhankintojen suhteen tai haluaisitko yllättää ystäväsi ja viettää yhteistä laatuaikaa? Patrician Premium palvelu on kokonaisvaltainen palvelu, joka hemmottelee niin kehoa kuin mieltäkin.

Premium palvelun alusasuneuvonnassa opastamme sinua tuomaan parhaat puolesi esiin ja valitsemme sinun vartalollesi sopivat värit ja mallit. Premium palvelumme sisältää alusasuneuvonnan, alusasukoon mittauspalvelun, tuoteopastuksen ja -sovitukset sekä tuotteiden käyttö- ja hoito-ohjeet. Palvelun asiakkaana saat kaikista Patrician normaalihintaisista tuotteista 10 % alennuksen.

Voit varata ajan ilmaiseen palveluun hyvissä ajoin ja shoppailla myös aukioloaikojen ulkopuolella. Palvelun kesto on noin 1 tunti.

Lisätietoa palveluistamme ja varaukset: patricia@patricia.fiheini.rosvall@patricia.fi

Tallenna