Talvi/kevät -mallisto täynnä taikaa!

Patrician talvi/kevät 2015/2016 –malliston korkealaatuiset materiaalit, kauniit brodyyrit ja koristeelliset yksityiskohdat luovat yhdessä ylellisen malliston. Malliston viehkeä tyyli korostaa upeasti naisellisia kurveja, niin arjessa kuin juhlassakin.

Tulevan Donna-malliston puhdas valkoinen väri edustaa nostalgista viattomuutta, jonka inspiraationa ovat olleet alusasuhistorian suositut klassikkotuotteet. Mallistoon kuuluu muun muassa suosittu palleatukiliivi.

Donna Ivory M with Logo

Talvi/kevät 2015/2016 –mallisto on täynnä värejä ja hienostuneita sävyjä, navyn sinisestä hentoon laventeliin. Mallistoa täydentää pehmeä ja mukava Velour oloasu. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

joulu

Patricia kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa kanta-asiakkailleen rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2016! Siirrymme joulun viettoon to 24.12, jolloin myymälämme ovat suljettuina. Palvelemme normaalisti taas ma 28.12.15. Muistathan, että verkkokauppa palvelee koko joulun ajan! Uudenvuodenaattona 31.12. palvelemme klo 17 asti, uudenvuodenpäivänä 1.1.16 myymälämme ovat suljettuina.