Tule mukaan Patrician tapahtumiin!

Aloitimme värikkään syksyn Joensuussa, Finlayson & Patricia Pop Upilla. Neljä päivää kestänyt tapahtuma herätti kaupungissa kovasti mielenkiintoa ja saimme tapahtuman myötä paljon uusia Patricia-faneja!

Patricia oli mukana myös Finlaysonin Poistopäivillä Tampereen Pyynikillä, 11-15.9.  Käytössä oli suuri ja avara tila, joten pakkasimme Tampereen myymälästä mukaan suuren määrän liivejä, housuja, yöpaitoja ja uima-asuja. Patrician tuotteet sopivatkin mainiosti Finlaysonin kodintekstiilien ja Familonin vuodevaatteiden rinnalle, lisäksi Tallipihan kahvila loi kahvintuoksullaan lisää tunnelmaa.

finlayson1finlayson2

Pyynikin Trikoon vanha tehdashalli huokuu vanhan tehtaan historiaa korkeine huoneineen. Sijainti on mitä parhain, sillä tapahtumaan tulevien lisäksi Poistopäivillä käyvät myös syyspäivistä nauttivat ulkoilijat.  Moni tiesikin tulla tapahtumaan uutiskirjeen tai viime kevään vastaavan tapahtuman houkuttelemana, lisäksi Patrician osallistuminen Poistopäiville yllätti positiivisesti monet ja he innostuivatkin edullisille ostoksille.

Myös Helsingin myymälässä järjestettiin Ystävämyynti yhdessä House of Elliottin kanssa. Myymälä täyttyi väreistä, kimalteesta ja säihkeestä, tunnelma oli kuin karkkikaupassa! Asiakkaat hypistelivät lumoutuneena Patrician pitsisiä alusasuja ja House of Elliottin kimaltelevia koruja. Tapahtuma oli menestys, sillä ovathan alusasut ja korut naisen parhaat ystävät!

hoe

Tule mukaan monipuolisiin tapahtumiimme. Tilaa Patrician uutiskirje ja saat ajankohtaista tietoa tapahtumista ja kampanjoista!